www.itfsverige.se
Nationell coach- och domarutbildningar HT 2021
Text & foto:  Mimmi Oskarsson

Då Corona höll samhället låst med olika restriktioner under hela våren, så låg ett flertal utbildningar på kö för att kunna genomföras. Av dessa hann vi till slut med 3st. Coach- och domarutbildningar under hösten, bland alla andra arrangemang som också väntade. Dessa hölls i:

Frölunda 16/10
Där 29 domare och 3 coacher utbildade sig.
Ljungby 23/10
Där 29 domare och 6 coacher utbildade sig.
Torslanda 20/10
Där 32 domare och 6 coacher utbildade sig.

Deltagarna vid dessa kurser representerade föreningarna:
Frölunda
Göteborg Academy
Kungsbacka
Kungälv
Kärra
Lindome
Linköping
Ljungby
Mölnlycke
Partille
Skurup
Stenungsund
Torslanda
Öckerö
 
Kurserna präglades av bra och intressanta diskussioner, och härligt engagemang hos deltagarna. De många kurstimmarna till trots Vid höstens kurser assisterade även Master Peter Logozar och Sabum Oscar Aspelin, stort tack för er fina hjälp.

Stort tack även till er föreningar som bjöd in mig att hålla kurserna hos er, samt för allt arbete ni lade ner att ställa i ordning lokalerna så kurserna kunde genomföras Coronasäkert, samt för att ni ordnade med fika till deltagarna.

Nu hoppas vi läget med Covid förbättras så vi kan komma i gång med vårens kurser snart. Det ligger ett flertal planerade kurser i kö, som vi inte hann genomföra under hösten. Samt vi planerar även för en Ringdomarutbildning under våren, då vi ser ett stort behov och efterfrågan på en sådan.
 
Master Mimmi Oskarsson
Nationell domaransvarig