www.itfsverige.se
Svenska ungdomar tränade på Gran Canaria
Gran Canaria, 3-9 januari 2019
Text och foto: David Cronhielm

Hej, här är en uppföljning på vinterlägret som syskonen Cronhielm, Ella 9år och William 7år från Eskilstuna ITF Taekwon-Do deltog i på Gran Canaria.

Det var 20 års jubileum för NTN:s årliga läger och en stor ära för Ella och William som de första svenskarna att delta samt att få representera svensk ITF Taekwon-Do. De fick ett mycket varmt välkomnade av Master Hallgeir och uppskattades av de andra norska deltagarna. Vi var mycket välkomna igen och de tyckte Ella och William var mycket duktiga hela veckan.

Ella och William stortrivdes att få träna 4 timmar om dagen och ladda inför tävlingssäsongen 2019 där även lillebror William ska tävla, (Ella har hunnit tävla ett år redan)

Lägret var en stor succé, det var förstklassig träning, mycket trevliga människor och nya vänner i grannlandet. :)

Vi märkte som föräldrar att de inte bara blev bättre på olika tekniker utan de stärkte även sitt självförtroende och fick en massa nyttiga erfarenheter som hjälper dem att bli än bättre och starkare individer på andra plan än i träningen, som kommer att vara värdefullt i arbetslivet och andra plattformar framöver i livet. 

Så Taekwon-Do ger en massa positiva effekter och de älskar verkligen det här :)

Tack så mycket för att de fick delta! :)

Taekwon