www.itfsverige.se
Svenska TKD Ligan 2/2019
Skövde, 13 april 2019
Text och foto: Swavek Dydiszko

Lördagen den 13/4 avgjordes i Arena Skövde den andra deltävlingen för årets STL. I tävlingen deltog ca 250 deltagare från 29 föreningar.

Från och med i år är STL öppet för svartbälte även från andra nordiska länder och därför gästades STL 2 även av en klubb från Danmark. Välkomna!

Följande föreningar var representerade under STL 2 i Skövde:
Billdal
Bohus
Bohuslän
Eskilstuna
Flen
Floda
Frölunda
Gnesta
Göteborg GTA
Göteborg Vasa
Järna
Jönköping
Kungsbacka
Kärra
Lidingö
Lindome
Linköping
Ljungby
Mariestad
Mölnlycke
Partille
Skövde
Sorø (DK)
Stenungsund
Stockholm
Södermalm
Torslanda
Trollhättan
Tyresö KS

STL 2 bjöd på många bra och ibland överraskande matcher i samtliga tävlingsgrenar. Detta gjorde att i många grenar är rankingen inför avgörande tävlingen i Södertälje i maj mycket jämn. Med andra ord betyder det att det blir en mycket spännande avslutning på säsongen.

I kampen för bästa klubb under 2019 är kampen också mycket jämt och det skiljer endast några poäng mellan klubbar i toppen av tabellen. Bäst ligger Gnesta och Jönköping till som har lika många poäng (38). Efter följer Skövde med 30 poäng före Frölunda och Göteborg GTA med respektive 28 och 24 poäng. Då under den sista deltävlingen erhåller man som förening dubbla antalet poäng är slutresultatet i kampen om bästa klubb i Sverige under 2019 fortfarande mycket öppen.
Spännande!

TAEKWON!
Master Swavek Dydiszko

Fler foton:
Fotoalbum (Facebook) >